Plans Activa

Si ets empresari o autònom t’interessen els nostres plans de manteniment amb la seva modalitat de pagament per hora o fracció,

El paquet d’hores és un servei especialment indicat per a empreses que necessiten un cost reduït en la seva gestió informàtica. Tots els Plans Activa no tenen cost de desplaçament del tècnic i poden ser utilitzats en qualsevol moment sense cap caducitat.

Els Plans ACTIVA estan orientats a petites i mitjanes empreses que no disposin d’un departament o personal informàtic i volen assegurar el funcionament dels seus sistemes informàtics, així com optimitzar i millorar les prestacions d’aquests.

També per a aquelles empreses dotades d’un departament informàtic propi que cerquen un suport o reforç extern, ja sigui per circumstàncies puntuals o continuades.

Comptem amb 3 propostes de paquets d’hores de manteniment informàtic, per cobrir totes les seves necessitats amb preus molt competitius. En cas de requerir un paquet personalitzat de més hores no dubteu en consultar-nos.

AVANTATGES DELS PLANS ACTIVA

DE MANTENIMENT INFORMÀTIC

Tracte preferencial

Suport telefònic

Servei d’assitències presencials i remotes

Sense cost de desplaçament

Optimització de la teva productivitat

Redueix costos i riscos

Informe mensual d’incidències i hores disponibles

Auditoria preventiva

Preu tancat i invariable

El bonus d’hores no caduca