Recuperació de dades de discs durs

En la gran majoria de casos a Món Digital ens trobem que les pèrdues o deteriorament de dades són causades per danys físics en el mitjà d’emmagatzematge (avaries electròniques, avaries mecàniques, cops, incendis, inundacions, etc.) o bé per avaries lògiques (danys en el sistema d’arxius, dany en les particions, arxius eliminats, formatacions accidentals, etc.)

recuperacio-arxius

Principalment treballem amb discs durs per l’extracció de dades, tanmateix podem recuperar informació de diversos tipus de mitjans com memòries USB i servidors.

Usem diferents mètodes per realitzar la recuperació de dades i en dependència de l’avaria en qüestió apliquem un programari especialitzat i eines de maquinari dissenyades específicament per a cada cas en concret.

Som experts en l’extracció de dades de discs durs de tota mena. Reparant arxius i recuperant la informació important amb un alt nivell d’èxit.

Des de Món Digital sempre ens agrada recomanar un bon sistema de backup o còpies de seguretat per evitar disgustos i situacions indesitjables.