Servei informàtic a domicili

 

En què consisteix el servei informàtic a domicili?

Un tècnic informàtic qualificat es desplaça al seu domicili per resoldre-li els seus problemes informàtics: avaries del PC, ampliacions, neteja de virus, posada a punt de l’ordinador, instal·lació de perifèrics (impressores, webcams, escàners, etc.), instal·lació i desinstal·lació de programes, configuració de la xarxa local i l’accés a Internet, entre d’altres.

Què passa si no et podem reparar l’equip informàtic al domicili?

Si l’avaria de l’equip informàtic no permet la reparació in situ, ens emportem de mutu acord la màquina al nostre taller on es diagnostica i pressuposta l’avaria, i un cop reparat el portem de nou al teu domicili o si ho prefereixes pots venir-lo a recollir.

Avantatges del servei informàtic a domicili

Comoditat: t’estalvies de desplaçar-te i carregar els equips. O bé perquè no disposes de transport, o t’és complicat desplaçar-te o simplement no tens temps.
Tranquil·litat: pots estar present durant el treball amb el teu equip informàtic i veure que s’està realitzant en tot moment.
Economia: en lloc de perdre el temps movent l’equip pots aprofitar-lo en altres afers i guanyaràs en productivitat, mentre nosaltres ens ocupem de tot.

I si no puc estar en el meu domicili el temps necessari?

Cap inconvenient, nosaltres et recollim l’equip informàtic al teu domicili, el traslladem al nostre taller de Manresa i un cop finalitzat te’l portem de nou a casa teva o bé el reculls per la nostra botiga/taller.