El teu taller informàtic de confiança a Manresa

A Món Digital som especialistes en el manteniment informàtic d’ordinadors des de fa més de 20 anys.
El nostre taller multiestació ubicat a Manresa permet oferir una resposta en 24 hores.

Taller informàtic Manresa

Solucionem qualsevol classe de problema o incidència, de manera ràpida, sense esperes a particulars i empreses.

Realitzem instal·lacions, manteniments i reparacions de tota mena d’ordinadors i equips, ja siguin portàtils, sobretaula i servidors. Tota mena d’avaries de totes les marques i models.

Estem qualificats per dur a terme tasques de manteniment informàtic tant preventives com correctives. El nostre equip l’ajudarà, donarà suport i un preu competitiu i acord per al seu equip informàtic.

La nostra metodologia es basa en un procés què des de l’origen fins a la resolució, garanteix agilitat i control per part del client. Amb el millor assessorament i una total transparència en el pressupost, si cal, dels materials i de la mà d’obra.

Seguidament adjuntem alguns dels serveis més habituals que realitzem al nostre taller de Món Digital de Manresa:

 • Manteniment Informàtic Integral.
 • Instal·lació de programari a ordinadors nous i en funcionament. Amb solucions de sistemes operatius, software de gestió, Antivirus, tant per a PC Windows, Mac i per a servidors.
 • Reparació d’equips de sobretaula i portàtils.
 • Canvis i amplicacions en els discs durs dels equips: en ordinadors fixos per augmentar la capaçitat d’emmagatzematge i rendiment. I en portàtils substituint per disc dur SSD millorant substancialment la velocitat del conjunt.
 • Reparació de teclats i pantalles: tecles soltes, panells i frontisses específiques.
 • Diagnosi, reparació i substitució de targetes gràfiques, targetes de xarxa, plaques, ventiladors, etc.
 • Solució a problemes de connectivitat: repetidors wifi, internet, configuració de routers i xarxes.
 • Perifèrics: impressores, escàners, ratolí (mouse), TPVs, lectors de codis de barres, càmeres de videovigilància, sensors de tota classe…
 • Ordinadors lents, formatatge, eliminació de virus i malware per augmentar la velocitat i optimitzar el seu funcionament.
 • Backups i còpies de seguretat.
 • Recuperació, extracció de dades i contrasenyes.

El nostre equip treballa en la prevenció de problemes facilitant el dia a dia i allargant la vida útil dels seus equips.

És important que els ordinadors i sistemes informàtics tinguin un seguiment semblant al que realitza en el seu vehicle. Un manteniment preventiu, predictiu i proactiu, per evitar reparacions de caràcter exclusivament correctiu.

Per experiència podem afirmar que a la llarga les accions correctives comporten un major cost tant en temps com en diners a les persones i empreses. I a vegades danys irreversibles que es podien haver evitat. Sobretot en les pèrdues d’informació que a Món Digital en som especialistes en la recuperació. Insistim, sempre és millor prevenir que curar.